De laatste week van september is de internationale Week van het Werkgeluk.

Uit onderzoek* blijkt dat 25% van de Nederlanders het werkgeluk een rapportcijfer 6 of lager geeft, 68% van de Nederlanders heeft 1 of meerdere slechte dagen per week op het werk en 9% van de Nederlanders is actief betrokken bij het werk.
*Onderzoek MonitorGroepGelukkig Werken en Happy Office – aug 2019

Van werkstress naar werkgeluk

Wat verstaan we onder werkgeluk en heeft de corona-uitbraak invloed op ons werkgeluk? Ik ben er van overtuigd dat werkgeluk direct in verbinding staat met de connectie die je hebt met je collega’s en je zakenrelaties. De connectie die van nature ontstaat in de kantooromgeving, moeten we nu op een andere manier maken. Ook hier staat men in de Week van het Werkgeluk uitgebreid bij stil.

Met mijn bedrijf De Gelukkige Loopbaan help ik medewerkers in hun zoektocht naar werkgeluk; in hun huidige baan of ik help met het maken van een vervolgstap. Het grootste deel van ons leven brengen we door op ons werk. Ben je niet happy op je werk, dan liggen gezondheidsklachten op de loer. Negeer je deze klachten, dan is een burnout vaak een gevolg. Laat mij je helpen om de regie over je loopbaan (terug) te nemen.

In de Week van het Werkgeluk kun je je inschrijven voor diverse activiteiten die bijdragen aan meer werkgeluk. Check de agenda op de website van de Week van het Werkgeluk.

Ben jij niet (meer) gelukkig in je werk en heb je hulp nodig om je vervolgstappen te bepalen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. Of het nu gaat om een coachingtraject of een klein duwtje in de juiste richting; samen vinden we een passende oplossing. Ik verzeker je dat de stap (van werkstress) naar werkgeluk jou veel oplevert; niet alleen op het gebied van werkgeluk maar ook op het gebied van gezondheid en toekomstperspectief!

 

#VitaalDigitaal #Werkgeluk #DeGelukkigeLoopbaan #BurnoutPreventie