Van werkstress naar werkgeluk

Mijn missie is: ‘iedereen gelukkig aan het werk’

Samen met mijn klanten ga ik op zoek naar duurzaam werkgeluk. Met daarbij aandacht voor de vraag: hoe houd je jezelf veerkrachtig in de huidige dynamische wereld, die veranderlijk, onvoorspelbaar, complex en dubbelzinnig is?

Wat kan ik voor jou doen?

Mijn ervaring als werkgeluk- en loopbaandeskundige en expert op het gebied van stress & burn-out, communicatie, recruitment, veranderkunde en HSP-coaching zet ik in om – samen met jou – jouw (werk)geluk te vinden. Ik zie kansen die jij misschien niet meer ziet en help je om je doelen helder te krijgen. Ook ondersteun ik je met praktische hulp en toepasbare adviezen.

Met slechts een paar sessies kan ik je al een heel eind op weg helpen.

Mail of bel me voor een vrijblijvende kennismaking. Dat is de eerste stap! De rest doen we samen.

Plezier, voldoening en zingeving zorgen voor werkgeluk

In Nederland is 60% van de mensen tevreden met hun baan. Hoe zit dat bij jou? Er zijn 3 belangrijke factoren die je vertellen hoe het met jouw werkgeluk staat.

  • Plezier: hoeveel lol heb je in je werk?
  • Voldoening: heb je het idee dat je je kwaliteiten en talenten kunt benutten en mag inzetten?
  • Zingeving: heb je het gevoel dat je nuttig bezig bent met iets groters dan jezelf? Help je andere mensen vooruit? Kun je in je werk je idealen waarmaken?

“Esmeralda laat je zien hoe jij als professional jouw loopbaan op verschillende vlakken een boost kunt geven en helpt je om jouw doelen te vinden én te behalen.”

Als je voor jou gevoel te vaak niet positief genoeg kunt antwoorden, is het zinvol om te kijken wat er aan de hand is. Misschien ervaar je regelmatig stress omdat je structureel tegen zaken aanloopt die je niet kunt veranderen. Misschien is de ‘fut’ er gewoon uit en de koek op. Of heb je niet het gevoel dat je iets wezenlijks bijdraagt.

Haal eruit wat erin zit

Ontdek samen met mij wat er beter kan en vind je veerkracht terug. Gun jezelf een baan waarin je plezier hebt. Waarin je je talenten zichtbaar in kunt zetten. Een baan die geen energie kost, maar oplevert. Gun jezelf werkgeluk!

Mail of bel me voor een vrijblijvende kennismaking. Dat is de eerste stap! De rest doen we samen.

Laatste artikelen en blogs

Corona leert ons stilstaan: ‘Een maand per jaar lockdown? Heerlijk’

Lekker! Even geen sociale verplichtingen tijdens de lockdown.…

Zo haal je als werknemer het meeste uit je functioneringsgesprek

De zomerperiode is de tijd waarin veel bedrijven functioneringsgesprekken…

Ben jij gelukkig op je werk?

De laatste week van september is de internationale Week van het…
De Gelukkige Loopbaan