Van werkstress naar werkgeluk

Mijn missie is: ‘iedereen gelukkig aan het werk’

Samen met mijn klanten ga ik op zoek naar duurzaam werkgeluk. Met daarbij aandacht voor de vraag: hoe houd je jezelf veerkrachtig in de huidige dynamische wereld, die veranderlijk, onvoorspelbaar, complex en dubbelzinnig is?

Wat kan ik voor jou doen?

Mijn ervaring als werkgeluk- en loopbaandeskundige en expert op het gebied van stress & burn-out, communicatie, recruitment, veranderkunde en HSP-coaching zet ik in om – samen met jou – jouw (werk)geluk te vinden. Ik zie kansen die jij misschien niet meer ziet en help je om je doelen helder te krijgen. Ook ondersteun ik je met praktische hulp en toepasbare adviezen.

Met slechts een paar sessies kan ik je al een heel eind op weg helpen.

Mail me voor het inplannen van je eerste sessie. Dat is de eerste stap! De rest doen we samen.

Plezier, voldoening en zingeving zorgen voor werkgeluk

In Nederland is 60% van de mensen tevreden met hun baan. Hoe zit dat bij jou? Er zijn 3 belangrijke factoren die je vertellen hoe het met jouw werkgeluk staat.

 • Plezier: hoeveel lol heb je in je werk?
 • Voldoening: heb je het idee dat je je kwaliteiten en talenten kunt benutten en mag inzetten?
 • Zingeving: heb je het gevoel dat je nuttig bezig bent met iets groters dan jezelf? Help je andere mensen vooruit? Kun je in je werk je idealen waarmaken?

“Esmeralda laat je zien hoe jij als professional jouw loopbaan op verschillende vlakken een boost kunt geven en helpt je om jouw doelen te vinden én te behalen.”

Als je voor jou gevoel te vaak niet positief genoeg kunt antwoorden, is het zinvol om te kijken wat er aan de hand is. Misschien ervaar je regelmatig stress omdat je structureel tegen zaken aanloopt die je niet kunt veranderen. Misschien is de ‘fut’ er gewoon uit en de koek op. Of heb je niet het gevoel dat je iets wezenlijks bijdraagt.

Haal eruit wat erin zit

Ontdek samen met mij wat er beter kan en vind je veerkracht terug. Gun jezelf een baan waarin je plezier hebt. Waarin je je talenten zichtbaar in kunt zetten. Een baan die geen energie kost, maar oplevert. Gun jezelf werkgeluk!

Mail me voor het inplannen van jouw eerste (online) sessie. Dat is de eerste stap! De rest doen we samen.

Bereik je doelen!

Doelen bereiken

Je hebt behoefte aan (loopbaan)begeleiding en tips, advies hoe je met stress om kunt gaan, je wilt hulp om te bepalen hoe je je doelen gaat bereiken, je droomt van een bepaalde baan, je wilt zichtbaarder zijn of werken aan je personal branding en je netwerkskills.

In 3 sessies (totaal 6 uur) help ik jou op een concrete manier met deze vraagstukken, waarna jij zelf weer verder kunt.

De begeleiding omvat:

 • Als je last hebt van stressklachten dan zetten we een CSR® Energie CheckUp in; dit is een online stress-gerelateerde vragenlijst om inzicht te krijgen in jouw stressniveau / klachten.
 • Als je wilt gaan werken aan een Gelukkige Loopbaan, dan werken we met een loopbaan-werkboek met invuloefeningen.
 • Drie coachgesprekken; twee keer anderhalf uur en een terugkomsessie van een uur om te kijken wat lukt en waar je nog tegenaan loopt.

Wat gaan we doen

en wat kost het?

Wat gaan we doen aan jouw stressklachten?

Preventief aan de slag voordat je gaat uitvallen!

 • Bespreken:
  Resultaten Energie CheckUp met advies over verminderen van de klachten veroorzaakt door (chronische) stress en herstelaanpak.
 • Herkennen:
  Van jouw stressbronnen. We onderzoeken of je ‘onderprikkeld’ bent. Waar je je uitdagingen mist en waar je ze kunt vinden.
 • Leren:
  Een effectief zelfmanagement gericht op duurzaam handhaven van je energiebalans. Inzicht in zelfmanagement en versterking hiervan werkt preventief tegen mogelijke uitval in de toekomst.
 • Ontdekken:
  Wat past bij jou en geeft jou energie? Waar loop je op leeg? Op welke belemmeringen en valkuilen stuit je? Waar ligt jouw sleutel tot werkgeluk? We kijken naar hoe jij je verhaal of zorgen kunt delen met je manager en collega’s, zodat er daadwerkelijk iets kan veranderen op je werk.
  We gaan dus heel praktisch aan de slag om te voorkomen dat je jezelf blijft uitputten en dat je op weg bent naar langdurig verzuim.

De gesprekken die we voeren zijn strikt vertrouwelijk.

Wat kost dit traject?

Deze coaching vraagt een investering van € 849,-. Dit is exclusief btw.
Facturering vindt plaats voorafgaand aan het traject.

Wat gaan we doen aan jouw loopbaan vraag?

Werken aan werkgeluk!

 • Bespreken:
  Resultaten van het door jou ingevulde werkboek.
 • Herkennen:
  Van jouw loopbaanwensen. We onderzoeken wat jouw volgende stap kan zijn. Waar je momenteel uitdagingen mist en waar je ze wel kunt vinden.
 • Ontdekken:
  Wat past bij jou en geeft jou energie? Waar loop je op leeg? Op welke belemmeringen en valkuilen stuit je? Waar ligt jouw sleutel tot werkgeluk?
 • Doen:
  Wat heb je nodig om de volgende stap te zetten? We kijken wat bij jouw vraag past. Ga je in actie komen binnen je eigen organisatie, ga je in gesprek met je manager of collega’s en hoe pak je dat aan?
  Ga je jezelf actief profileren op LinkedIn, ga je deelnemen aan netwerken of hoe bereid je jezelf voor op sollicitatiegesprekken?
  We kijken dus naar praktische vervolgstappen die je kunt gaan inzetten om te werken aan een Gelukkige Loopbaan!

De gesprekken die we voeren zijn strikt vertrouwelijk.

Wat kost dit traject?

Deze coaching vraagt een investering van € 849,-. Dit is exclusief btw.
Facturering vindt plaats voorafgaand aan het traject.

Intensiever aan de slag?

Werken aan werkgeluk, verminderen van stressklachten en op weg naar een andere invulling van je werk!

Intensief blended coachtraject
Om niet alleen jouw doelen en skills boven tafel te krijgen, maar meteen ook je belemmeringen blijvend aan te pakken gaan we in dit traject echt intensief aan de slag. We combineren 5 (online of live) gesprekken met wekelijkse eCoaching, waardoor je uiterst effectief met je vaardigheden en vraagstukken aan het werk gaat.

Wat gaan we doen?

 • Inzet van een online 360 graden vragenlijst waarmee derden bij de coachdoelen betrokken worden.
 • Vijf coachgesprekken van 60 minuten per keer. Dit is inclusief opdrachten en diverse materialen.
 • Wekelijkse reflectie-updates met directe feedback, suggesties en inzichten (eCoaching). De mail dialogen voeren we in een beschermde online coachomgeving. Deze wekelijkse contacten zorgen voor een constante en intensieve begeleiding bij het werken aan de geformuleerde coachdoelen.
 • Tussentijds contact via WhatsApp.
 • Door de combinatie van face2face gesprekken, wekelijkse online coaching en tussentijdse aanmoediging of sparring via Whatsapp ontstaat een aaneenschakeling van contacten. Deze intensieve contactfrequentie zorgt uiteindelijk voor een krachtig resultaat van het coachtraject.

Na nieuwe inzichten gaan we het geleerde steeds in praktijk brengen. De 360 graden feedback maakt inzichtelijk of de doelen ook zichtbaar zijn voor ‘de buitenwereld’.

De gesprekken die we voeren zijn inhoudelijk strikt vertrouwelijk.

Wat kost dit traject?

Dit traject vraagt een investering van € 2.449,-. Dit is exclusief btw.
Facturering vindt plaats voorafgaand aan het traject, na acceptatie van de offerte.

Laatste artikelen en blogs

netwerken, zichtbaarheid