Let op!

Momenteel werk ik met een wachtlijst t/m januari 2024!

Ik ben er om je verder te helpen!

Welkom, fijn dat interesse hebt in professionele begeleiding.

Hoe gaan we aan de slag?

Ik houd van praktisch, eenvoudig en toekomstgericht zoeken naar oplossingen voor jouw hulpvraag. Dat betekent dat we niet langer dan nodig met elkaar in gesprek gaan.

Het aantal sessies wordt – op mijn advies en in overleg met jou – bepaald en dat is altijd vrijblijvend. Daarnaast zijn er eventueel kosten voor coachtools die we in kunnen zetten. Ook deze worden in overleg ingezet. Bij mij betaal je altijd meteen na de sessie op de praktijk via een tikkie. De kosten bedragen 97,50 excl btw voor 45 minuten. Je ontvangt de factuur daarna.

De sessies worden bij mij op kantoor (in Zevenbergen) gehouden of online via Zoom.

De begeleiding bestaat uit onverzekerde zorg, omdat ik mijn cliënten daardoor meer kan bieden: zo kan bureaucratie en wachttijden voorkomen worden, de kwaliteit van mijn dienstverlening hoog worden gehouden en kan ik privacy garanderen.

De vergoeding vanuit de basis-GGZ is nog slechts zeer minimaal en veel klachten/problemen zijn uitgesloten van vergoeding, zoals overspannenheid/burn-out en werkgeluk issues.

Heb je een eigen bedrijf, dan kunt je met je accountant overleggen of je de kosten van de gesprekken fiscaal kunt aftrekken onder beroeps- of bedrijfskosten. Mogelijk kun je dan ook de btw terugvragen en de reiskosten aftrekken. Controleer bij de accountant of bel de belastingdienst wanneer je wilt weten of de kosten in jouw situatie fiscaal aftrekbaar zijn.

Wil jij kijken of mijn begeleiding iets voor jou is? Of heb je vragen over de aanpak? Vraag dan naar het gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 15 minuten waarbij je vragen kunt stellen en kunt kijken of het iets voor jou is!

Je kunt het kennismakingsgesprek aanvragen via het aanmeldformulier.

Vul hier je gegevens in. Laat me weten wat ik voor je kan betekenen. Ik reageer dan binnen 2 werkdagen op je bericht.

Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan!

(06) 432 78 426
esmeralda@degelukkigeloopbaan.nl

Bezoekadres

Kon. Wilhelminastraat 15
4761 BV  Zevenbergen
(Nederland)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik gebruik je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen (privacyverklaring)

Noot

Dit is zomaar een melding of notificatie.