Coaching

Dat doen we samen!

Alle aandacht voor jou

Alle aandacht voor jouw (werk) geluk door middel van advies, inzichten, praktische hulp en direct toepasbare kennis. Werken aan jouw mooiste loopbaan? Meer persoonlijk leiderschap ontwikkelen? Ontdekken hoe je stressmanagement beter kunt inzetten? Dat doen we samen!

Ik werk met de top van het bedrijfsleven aan persoonlijk leiderschap door middel van executive coaching. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het begeleiden bij stress & burnoutklachten en het opbouwen van veerkracht.

Executive coaching

Organisaties vragen steeds meer van leiders en managers. Ben jij directeur of manager met een enorme drive, maar lukt het je niet om het maximale te halen uit jezelf en je organisatie? Of ben je een beginnende leidinggevende met een grote ambitie, en wil je je potentieel ten volle benutten?

Leer effectiever leidinggeven en je doelen te behalen met executive coaching.

Stress & burnout coaching

Stress! We hebben er allemaal wel eens last van. Maar soms wordt stress chronisch, en lukt echt ontspannen niet meer. Een burnout ligt op de loer. Hoe ontstaat stress, welke anti-stresstips helpen echt en moet de focus op minder stress of juist op meer herstel?

Vind de balans en haal meer uit jezelf met stress & burnout coaching.

Van werkstress naar werkgeluk

Van werkstress naar werkgeluk. Hoe kom je tot duurzaam werkgeluk in de huidige dynamische wereld? Ontdek hoe jij veerkrachtig blijft in een wereld die vooral veranderlijk, onvoorspelbaar, complex en dubbelzinnig is.

Werk samen met mij aan jouw werkgeluk.

Laatste artikelen en blogs

netwerken, zichtbaarheid