Trots

Ik ben trots op mijn klanten. Omdat ze stuk voor stuk gaan voor kwaliteit in hun (werk)leven. Omdat ze stappen durven te zetten, die soms groot en te spannend lijken. Ze hebben het niet altijd makkelijk, omdat het leven regelmatig zorgt voor een onverwachte wending. Vaak zijn mijn klanten net als ik hoog sensitief. Maar ze snappen dat het plannen van je doelen belangrijk is, en dat de uiteindelijke weg ernaartoe zeker zo waardevol is.

Inspirerend en realistisch

Mijn klanten zijn stuk voor stuk inspirerende mensen om zelf ook van te leren. Die zien dat het kijken naar ‘jezelf’ helpt. Maar dan vooral met een knipoog en humor. Die willen leren dat goed, goed genoeg is. Dat je fouten mag maken, mag uitproberen, opnieuw mag beginnen. Die power hebben door hun kwetsbaarheid. Geen perfect opgeklopte buitenkant, maar een warme, mensgerichte persoonlijkheid. En die heel goed weten wat ze willen, maar alleen soms wat hulp nodig hebben bij het hoe.

Kiezen voor werkgeluk

Mijn klanten zijn ambitieus, professioneel en willen niet gewoon tevreden zijn. Nee; zij gaan voor het beste, waar hun talenten optimaal ingezet worden. Dat past bij mijn eigen enorme drive om mensen te inspireren voor werkgeluk te kiezen. Ik ben er trots op (en dankbaar) dat ik een eindje met hen mee mag lopen bij het waarmaken van hun ambities. En vooral dat ze daarna ‘shinen’: 100% als zichzelf!