virtual reality spreekangst

Overwin nu je spreekangst met VR

Wat hebben we een ‘vliegende start’ gehad. Met onze Dare to be Academy helpen we cursisten van hun spreekangst af. De eerste groep is nu bijna op de helft van de training ‘De Moed om te Spreken’.

Binnen een veilige, kleine groep groeien onze cursisten en kunnen zij volledig zichzelf zijn.

Omdat een aantal van hen dient te gaan spreken voor een grote groep en/of een volle (college) zaal, gaan we binnenkort starten met een VR bril. We bieden een ‘virtual experience’ aan: een toevoeging aan de training zodat we het negatieve gevoel van spreken (nog meer) kunnen wegnemen.

Elke cursist werkt aan zijn persoonlijke leerdoel (presentatie) en kan nu dus ook oefenen voor een volle zaal (binnen onze kleine, veilige omgeving…).

Wij zijn razend enthousiast over ‘onze bril’ en gaan deze nieuwe techniek integreren in onze training. We zien uit naar de eerste reacties van onze ‘moedige’ cursisten.

Ben jij iemand of ken jij iemand met spreekangst?
Maak hem of haar dan attent op onze unieke training: 16 weken waarbij we live bijeenkomsten afwisselen met online lessen. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen met het spreken voor een groep, in welke gesprekssituatie dan ook, al dan niet met een VR bril op!

Nieuwe groepen starten eind november. Aanmelden kan hier.

Benieuwd of deze training jou gaat helpen? Stuur me gerust een bericht en ik informeer je verder.