Ken je HSP kwaliteiten en werk aan je mooiste loopbaan! werk aan je zichtbaarheid! wees je mooiste zelf!

degelukkigeloopbaan.nl

Ben jij hoogsensitief? Wat mooi!

Hooggevoeligheid is geen aandoening en zeker geen ziekte, het is een karakter-eigenschap die met al zijn voordelen gebruikt kan worden om de wereld een beetje mooier te maken.

Zolang jij nog geen gebruik kunt maken van deze voordelen kun je het wel als een last ervaren. We leven immers in een snelle maatschappij, waarin je wellicht je eigen gevoeligheid niet herkent. Je kunt je als HSP dus best eenzaam of anders voelen. En dat is absoluut zonde!

Laat mij jou een spiegel voorhouden. Zodat jij je mooiste zelf kunt zien, inclusief al je bijzondere kwaliteiten. Ik vind het heel belangrijk dat je keuzes maakt die bijdragen aan jouw werkgeluk in je loopbaan.

Dat je jouw talenten inzet voor het werkgeluk van anderen (daar hebben we mensen zoals jij voor nodig).

En dat jij zichtbaar bent.

Want als ze niet weten wat jij kunt bijdragen, kunnen ze het ook niet aan je vragen.

Maak je kwaliteiten zichtbaar!

  • Ben je toe aan een volgende stap als hoogsensitief persoon?
  • Wil je gebruik maken van je kwaliteiten en deze niet meer als een last ervaren?

Twijfel dan niet langer en maak nu werk van jouw dromen!

Wil je meer weten? Stuur een mail naar esmeralda@degelukkigeloopbaan.nl.
Ik gebruik je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen
(privacyverklaring)

Hoe werk je als HSP (Hoogsensitief Persoon) aan je mooiste loopbaan?

  • Wees jezelf in ieder geval heel bewust van hoe jij kunt reageren op bepaalde prikkels.
  • Hoe beter jij jezelf kent, hoe makkelijker jij je grenzen kunt aangeven. En ook hoe trotser je kunt zijn op je kwaliteiten. Want je brengt als HSP een paar hele waardevolle kwaliteiten binnen op je werk.
  • Laat je adviseren of begeleiden bij je loopbaanontwikkeling. Zichtbaarheid en zelfvertrouwen zijn belangrijke thema’s om aan te werken, maar ook dat je concreet leert waar kansen liggen. Wat zijn de ‘harde eisen’ en hoe kom je daar?

Hieronder kun je in een aantal blogs lezen met tips of inzichten. Maar ook verhalen van ervaringsdeskundigen. Want wie kan er nu beter over vertellen dan zijzelf?

Je herkent als HSP vast een aantal gewoontes die staan vermeld in dit artikel van de Hufftington Post :-). Welke van de 16 wist je nog niet, maar vind je na het lezen eigenlijk heel herkenbaar?