Executive coaching: ondersteuning bij jouw uitdagingen als leider

Als directeur, manager of leidinggevende heb je niet alleen veel verantwoordelijkheid als het gaat om grote beslissingen. Vaak ondersteun je als leider ook anderen in de organisatie. Je inspireert medewerkers of collega’s en helpt hen verder in hun loopbaan. Maar wie doet dat voor jou?

WIE HELPT DE LEIDER?

Als leider loop je soms zelf tegen vragen of uitdagingen aan. Er wordt veel van je verwacht. Zeker in het politieke speelveld op je weg naar de top. Wie is er dan voor jou? Bij wie kun jij terecht voor inspiratie, te sparren over een slimme aanpak, om even stil te staan bij je situatie, of om naar de toekomst te kijken? Bij mij! Als jouw executive coach help ik je met de praktische vragen en uitdagingen waar je in je loopbaan mee te maken hebt.

EXECUTIVE COACHING

In executive coachingtrajecten besteden we aandacht aan profilering, balans en inspirerend leiderschap. Ofwel: werkinhoudelijke onderwerpen (jij in de VUCA wereld) en persoonlijke onderwerpen.

Executive Coaching

Enkele voorbeelden van zaken die in executive coaching aan bod kunnen komen:

  • Je bent op zoek naar je leiderschapsstijl. Wat past bij jou? Hoe geef jij leiding? Hoe ga je om met organisatiepolitieke vraagstukken? Hoe profileer je jezelf en zorg je dat je zichtbaar bent?
  • Als manager of leider voel je veel verantwoordelijkheid voor de mensen om je heen en wil je er op een goede manier voor hen zijn. Hoe breng je het beste in anderen naar boven? Hoe bevorder je werkgeluk in de organisatie? Maar ook: hoe hou je jezelf scherp? Hoe blijf je jezelf ook ontwikkelen?
  • Veranderingen. Soms zijn ze nodig, maar ze zijn niet altijd makkelijk. Hoe zet jij aan tot organisatieverandering en manage je je medewerkers tijdens het traject? Hoe ga je om met onzekerheid  en weerstand? Met andere woorden, hoe krijg je jouw team mee?

OPLOSSINGEN OP MAAT

Maak werk van je carrière.
Ontdek je kwaliteiten als ambitieuze professional en
haal het maximale uit jezelf en je organisatie.
Ik help je verder!