Van werkstress naar werkgeluk

Mijn missie is: ‘iedereen gelukkig aan het werk’. Samen met mijn klanten ga ik op zoek naar duurzaam werkgeluk. Met daarbij aandacht voor de vraag: hoe houd je jezelf veerkrachtig in de huidige dynamische wereld, die veranderlijk, onvoorspelbaar, complex en dubbelzinnig is?

Plezier, voldoening en zingeving zorgen voor werkgeluk

In Nederland is 60% van de mensen tevreden met hun baan. Hoe zit dat bij jou? Er zijn 3 belangrijke factoren die je vertellen hoe het met jouw werkgeluk staat.

  • Plezier: hoeveel lol heb je in je werk?
  • Voldoening: heb je het idee dat je je kwaliteiten en talenten kunt benutten en mag inzetten?
  • Zingeving: heb je het gevoel dat je nuttig bezig bent met iets groters dan jezelf? Help je andere mensen vooruit? Kun je in je werk je idealen waarmaken?

Als je voor jou gevoel te vaak niet positief genoeg kunt antwoorden, is het zinvol om te kijken wat er aan de hand is. Misschien ervaar je regelmatig stress omdat je structureel tegen zaken aanloopt die je niet kunt veranderen. Misschien is de ‘fut’ er gewoon uit en de koek op. Of heb je niet het gevoel dat je iets wezenlijks bijdraagt.

Haal eruit wat erin zit

Ontdek samen met mij wat er beter kan en vind je veerkracht terug. Gun jezelf een baan waarin je plezier hebt. Waarin je je talenten zichtbaar in kunt zetten. Een baan die geen energie kost, maar oplevert. Gun jezelf werkgeluk!