degelukkigeloopbaan.nl

Jij bent een talent!

Je leidinggevende ziet mooie doorgroei kansen voor jou en je bent een voorbeeld binnen het team. Super!

Nu moet je het zelf nog gaan zien en geloven. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat je – iets wat jou gemakkelijk afgaat – ziet als een talent of een bijzondere vaardigheid. De meeste professionals zijn bescheiden en soms zelfs onzeker.

Kan ik het wel?

Straks val ik door de mand!

Zo bijzonder is het ook weer niet wat ik doe…

Dat jij een talent bent, wil nog niet zeggen dat je geen hulp mag vragen om jezelf te laten stralen.

Waar kan ik je bij op weg helpen?

Wil je inzicht in je talenten (voorzover je deze nog niet precies kent)? Dan gaan we deze a.d.h.v. een gevalideerde competentie- en vaardigheidstest in kaart brengen.

Vind je het lastig om met een afstandje naar je situatie te kijken en te zien welke stappen je kunt zetten om die gave stappen binnen je bedrijf te zetten of om die gave functie te veroveren? Laten we dat samen oppakken. Ik ben van huis uit communicatieadviseur, dus ik kan je echt uitstekend helpen met jouw zichtbaarheid.

Vind je het spannend? Ook dat kan ik begrijpen. Maar door je talenten weg te stoppen, help jij jezelf niet. Kom uit je comfortzone en ga die uitdaging aan. Het gaat je zoveel moois brengen :-)

Marketing? Ja, zelfmarketing!

Gebruik inzichten uit de marketing & communicatie om jezelf te zichtbaar te maken.

Weg met die bescheidenheid of die twijfel aan jezelf!

Wees je eigen, unieke merk en deel dat binnen je organisatie, met je netwerk en op je socialmedia kanalen.

Wil je vooruit in je loopbaan, dan is het niet alleen belangrijk dat je je werk goed doet, maar ook dat je zichtbaar bent en je ambities duidelijk maakt. Laten we dat samen oppakken, zodat jij de wereld een beetje mooier kunt maken!