Verandertrajecten vragen veel van je flexibiliteit en veerkracht

Je bent door alle veranderingen onzeker of je je baan wel behoudt. Je hebt baanonzekerheid! Je vraagt je af of je alle wijzigingen – en dus de andere eisen die aan jou als medewerker worden gesteld – wel aankunt. Je voelt je opeens minder sterk over je talenten en kwaliteiten. Dat maakt dat je niet optimaal presteert of dat je een verminderd energielevel hebt. Het zijn allemaal logische gevolgen van baanonzekerheid en verandertrajecten.

Wat helpt is dat je zelf de regie over je loopbaan in handen houdt. Dat je blijft geloven in wat je kunt, zodat je ook bewust goede keuzes kunt maken.

Ik daag je tijdens deze periode uit om in kansen te denken en de verandering zelf vorm te geven. We gaan op zoek naar wat jij wilt, en welke acties je daarbij kunt inzetten. Zodat de verandering jou meer brengt dan alleen onzekerheid en energieverlies.

Maak werk van jouw uitdaging

Boventallig? Ik weet uit ervaring dat dan je wereld op z’n kop staat. Hoe nu verder? Hoe hou ik vertrouwen in mijzelf en wat heb ik te bieden aan een nieuwe werkgever?

Wat helpt is om ervoor te zorgen dat je aan het stuur van je loopbaan blijft staan. Want geen controle hebben zorgt voor nog meer onzekerheid en is een enorm energielek.

Ik help bij het weer denken in kansen. Dit combineer ik met mijn praktische kennis over communicatie (hoe maak je jezelf zichtbaar) en met ervaring in coaching (hoe krijg ik weer een twinkeling in mijn ogen).

We gaan concreet aan de slag met de vertaling van loopbaanwensen en het zoeken naar een andere baan!

Ik wil meer weten!

Lees hier over de werkwijze van de Gelukkige Loopbaan, inclusief instrumenten en methoden.

Stress & Burn-out | Loopbaan | Hoogsensitiviteit