Gratis ontwikkeladvies voor 45-plusser

De overheid kwam onlangs met leuk nieuws. De subsidieregeling Ontwikkeladvies Vijfenveertigplussers is sinds kort beschikbaar. Tot 10 januari 2020 of tot de subsidiepot leeg is, mag iedereen die voldoet aan de voorwaarden er gebruik van maken.

En ook heel fijn: ik kan dit helemaal voor jou verzorgen. Jij hoeft er haast niets voor te doen.

Wat betekent dit (voor jou):

Als je hiervoor in aanmerking komt, is er een subsidie van € 600,- waarmee jij 4 keer 1 uur loopbaanadvies kunt ontvangen. Zo kun jij je helemaal gratis en onder begeleiding van een professionele coach verdiepen in de mogelijkheden als je bijvoorbeeld een andere kant op zou willen. De overheid doet dit omdat ze graag wil dat mensen nadenken over de toekomst van hun werk en over hun persoonlijke ontwikkeling. Vaak komen mensen hier niet aan toe en het kost ook gewoon geld. Hopelijk is deze regeling van de overheid het duwtje in de rug dat jij misschien nodig hebt!

Wanneer kom je in aanmerking voor het ontwikkeladvies?

• Je bent 45 jaar of ouder
• Je werkt gemiddeld minimaal twaalf uur per week (in dienst of zzp)
• Je zit niet in de ziektewet
• Je zit niet in een reorganisatie of ontslagregeling

Ik kom in aanmerking, en dan?

Het werkt als volgt: ik vraag als jouw coach voor jou de subsidie aan bij het ministerie. Die administratie hoef jij dus niet op te pakken. Ik heb daarvoor wel een aantal gegevens van jou nodig. Deze gebruik ik om jouw aanvraag in te voeren op het subsidieportaal.

Na goedkeuring gaan we samen aan de slag! Wil je meer weten? Wees er snel bij, want de toewijzingen gaan door tot de subsidiepot leeg is.

Lees hier meer over het ontwikkeladvies en en vraag jouw advies zo snel mogelijk aan.