Blog voor Gooisch.nl over het mooiste cadeau aan jezelf!

“Wat doe jij nou bij de Masters of LXRY?”

Luxe boten, prachtige auto’s en de mooiste sieraden. Echt, het water loopt in je mond als je alles van zo dichtbij kunt bekijken. En ja, ik vond het afgelopen december leuk om daarbij aanwezig te zijn. Masters of LXRY is een beurs voor de rijken en dus liep iedereen in zijn mooiste pak of jurk. Ik kan daar oprecht van genieten. Extra aandacht voor de presentatie – de zichtbaarheid. Natuurlijk, af en toe is het echt totaal over de top en diep in mijn hart zou ik niet willen ruilen.

Maar af en toe even wegdromen over zo’n leventje vind ik dus leuk. Zo aan het einde van het jaar is het sowieso fijn om de balans op te maken. Wat wil ik volgend jaar, wat wil ik echt? Het materiële wat te zien was op Masters of LXRY of zoek ik het in een andere richting? En sluit het een het ander uit?

Ben jij al met 2019 bezig? Met alle doelen en wensen die je komend jaar wilt laten uitkomen? Ik wel. Goede voornemens formuleren en dromen over wat ik nu écht anders ga doen. En natuurlijk terugkijken op het afgelopen jaar.

Wil je weten wat het mooiste is wat je jezelf kunt geven? Ik schreef het in een blog voor Gooisch.nl. Lees daar verder over je mooiste doel voor 2019!