Wil je aan de slag met je loopbaan? Schakel mij in als jouw (online) loopbaanadviseur! Ik ben een internationaal gecertificeerd eCoach Coaching waar en wanneer jij wilt! Maak nu een afspraak!

Je vindt jouw werkgeluk & loopbaantips via deze pagina, Twitter en Facebook.

Wil je concreet aan de slag met je mooiste loopbaan?  Dan kun je vast een aantal loopbaanadviezen gebruiken! Zet nu meteen de eerste stap en neem het heft in eigen hand. Neem contact met mij op om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Dat kan helemaal op jouw manier, waar en wanneer je wilt via online coaching. Hoe heerlijk is dat? Vanaf je eigen bank hard werken aan je toekomst! Ik ben een internationaal gecertificeerd eCoach, dus je kiest voor kwaliteit en ervaring.

# de belangrijkste tip die ik je kan geven

Focus je niet alleen op het uiteindelijke doel, maar geniet ook van de stappen die je ernaar toe zet!
Zo houd je het langer vol, is de kans van slagen veel groter én heb je ook plezier in de weg zelf…. Niet alleen het behalen van je doel is dan een feestje waard, je hebt al lol bij het ontwikkelen zelf.

#tip

Maak jouw ontwikkeling leuk :-)

Je kunt je aandacht richten op het doel (dat wat je wilt bereiken) of op wat je nog niet kunt (of dat wat je wilt vermijden). Deze tip is eigenlijk heel simpel: richt je altijd op de positieve keuze, datgene wat jou blij maakt en waar je zin in krijgt om energie op te zetten.

#tip

Kijk alvast eens om je heen!

Je hoeft natuurlijk niet de hele tijd vacaturesites af te struinen, maar een beetje browsen of af en toe solliciteren is een goed idee. Krijg op die manier alvast een idee over hoe de arbeidsmarkt er voor jou bij ligt: wat is haalbaar? Wat niet? Welke vaardigheden worden er gevraagd? Krijg ik ook een voet tussen de deur als ik niet die exacte vaardigheden heb?

#tip

Probeer eens wat uit

Ontdek wat je eventueel nog mist voor de functie waar je interesse voor hebt.
Als je niet vandaag al wilt switchen van baan, dan heb je nog tijd om de vaardigheden die ze vragen aan te leren of om met die ene opleiding te starten. Want dat je vandaag nog geen andere functie wilt, wil niet zeggen dat je niet voorbereid kunt zijn voor de dag dat je die leuke kans voorbij ziet komen!

MUST-READ! Nog meer tips voor jouw mooiste loopbaan

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van artikelen, tips & vacatures om werk te maken van je mooiste loopbaan? Volg de berichten op Twitter en de Facebookpagina van De Gelukkige Loopbaan!

De Gelukkige Loopbaan

Alle aandacht voor jouw mooiste loopbaan!

Vijf factoren die werkgeluk bepalen
In januari 2015 is een nationale enquête gehouden onder een representatieve steekproef van de Nederlandse beroepsbevolking. Uit dit onderzoek bleek dat vijf factoren een belangrijke plek innemen bij het bepalen van de geluksbeleving. Deze zaken vormen een sleutel naar meer succes.

Die vijf factoren van werkgeluk zijn:

  1. Mensen helpen hun beste eigenschappen te benutten
  2. Het creëren van voldoende uitdaging
  3. Het gevoel hebben zinvol werk te doen
  4. Het onderhouden van goede onderlinge relaties
  5. Eerlijke behandeling

Lees hier het hele artikel.