Gratis ontwikkeladvies dankzij subsidieregeling overheid

Misschien twijfel je wel eens of je in je huidige baan op de juiste plek zit. Ga je dit werk tot je pensioen volhouden? Wil je dat eigenlijk wel? Of wat als jouw huidige werk in de toekomst ophoudt te bestaan?

De overheid wil graag dat mensen nadenken over de toekomst van hun werk en over hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom is er een subsidieregeling: het ontwikkeladvies vijfenveertigplussers. Sinds kort is deze regeling er voor alle beroepen. Tot 10 januari 2020 of tot de subsidiepot leeg is mag iedereen die voldoet aan de voorwaarden er gebruik van maken.

Geweldig nieuws, want als je hiervoor in aanmerking komt betekent het dat je helemaal gratis kunt verkennen wat je mogelijkheden zijn als je een andere kant op zou willen. Het geeft jou een subsidie van € 600,- om 4 uur loopbaanadvies te ontvangen.

Ga nú aan de slag met jouw duurzame inzetbaarheid en werkgeluk

Stel dat je al een tijdje niet lekker zit op je werk. Je wíl wel graag nadenken over wat je nu doet en of je dat nog wel wilt, maar het komt er steeds niet van. Het kost best wel wat geld, je hebt het al zo druk, je energieniveau is laag… voorkom het risico op overmatige stress of een burn out doordat je te lang blijft hangen in een baan waar je eigenlijk niet echt (meer) gelukkig in bent. Hopelijk is deze regeling van de overheid het duwtje in de rug dat je nodig hebt!

Je krijgt de kans om gratis en onder professionele begeleiding gericht na te denken over je toekomst. Neem verantwoordelijkheid en investeer in je ontwikkeling; alleen jij kunt dit doen voor jezelf. Ga aan de slag met jouw werkgeluk, denk na over je duurzame inzetbaarheid en verken je mogelijkheden. Zodat jij nu én later kunt genieten van je werk in een baan waar je voldoening uit haalt en waarin je op je plek bent!

Waarom het ontwikkeladvies volgen bij de Gelukkige Loopbaan in Zevenbergen?

Het ontwikkeladvies bespreek je met Esmeralda Korteweg. Zij is werkgelukdeskundige en gecertificeerd burnout coach. Werkgeluk staat bij haar op nummer 1 en dat gaat jou helpen om uitgebreid naar je huidige en gewenste situatie te kijken. Daarnaast is ze arbeidsmarktgedreven loopbaanadviseur én heeft veel ervaring als recruiter. Een totaalpakket dus om breed naar je toekomst te kijken. Dat is de rit naar Zevenbergen zeker waard! Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Online coaching

Als gecertificeerd eCoach kan ik het traject ook online met je oppakken. We hebben dan vier uur Skype contact en je vult je huiswerk via een online coachomgeving in. Vraag naar de mogelijkheden!

Wanneer kom je in aanmerking voor het ontwikkeladvies?

  • Je bent 45 jaar of ouder
  • Je werkt gemiddeld minimaal twaalf uur per week (in dienst of zzp)
  • Je zit niet in de ziektewet
  • Je zit niet in een reorganisatie of ontslagregeling

Wie gingen je voor?

Monique Remus:
Ik kan iedereen Esmeralda aanraden. Ze heeft veel expertise en kan je goede tips geven over hoe je dingen aan moet pakken. Ze is erg betrokken en dat heeft in mijjn geval ook geleid tot een nieuwe baan! Ik kreeg er zelfvertrouwen door en inzicht in mezelf en mijn mogelijkheden! Top!! Ik kan haar iedereen aanraden!!

Natasja van der Linde:
Ik heb het loopbaantraject bij Esmeralda als erg prettig en zinvol ervaren. Ik merkte dat ik na elke afspraak met nieuwe energie en inzichten naar huis ging. Doordat ik me erg op mijn gemak voelde en de juiste vragen werden gesteld, is het gelukt om mijn ideeën en gedachten betreffende mijn loopbaan in kaart te brengen en om te zetten in actie.

Nathalie:
Niet twijfelen maar meteen een afspraak inplannen! Wat een kennis en wat een enthousiasme heeft Esmeralda in huis. Ik ben zo blij met haar adviezen. Er is een wereld voor me open gegaan!