Alle aandacht voor jouw mooiste loopbaan!

Geen stress meer, maar mogelijkheden gaan zien. Ga voor jouw loopbaangeluk !

Mijn klanten zijn ambitieus, professioneel en willen niet gewoon tevreden zijn. Nee, zij gaan voor het beste, waar hun talenten optimaal ingezet worden. Dat past bij mijn enorme drive om mensen te inspireren voor WERKGELUK te kiezen.

Gun jezelf ook een baan waar je niet vanaf maandag al hunkert naar het weekend. Maar waar je iedere dag voldoening uit haalt.

Werkgeluk & Coaching? Wat dacht je van Communicatie?
Alles is communicatie, ook het werken aan je werkgeluk en je loopbaan. Hoe prettig is het dan als je ondersteund wordt door een expert op het gebied van stress & burn-out, communicatie en loopbaanadviezen?

Vanuit mijn vakgebied als specialist (verander) communicatie én geregistreerd stresscoach, weet ik hoe je net even handiger kunt communiceren. Dat is belangrijk, want hard werken is goed maar zichtbaar zijn is beter. En ik weet ook hoe moeilijk het is om te veranderen, maar dat het wel kan!

Vind je het lastig om je grenzen aan te geven? Wil je je hand opsteken bij dat mooie project, maar durf je eigenlijk niet goed? Neem je steeds meer werk en verantwoordelijkheid op je, maar voel je dat die last te zwaar wordt? Blijf niet (te) lang hangen in een loopbaan waar je ongelukkig bent of waar de stress te hoog oploopt. Er is vaak veel meer mogelijk dan je nu misschien denkt. Laat mij je helpen om weer in kansen en mogelijkheden te denken.

Vóórdat je uitvalt, omdat je opgebrand bent!

Ik werk door heel Nederland, voornamelijk via online coaching. Afstand speelt dus geen enkele rol. Je bent ook van harte welkom in mijn sfeervolle en persoonlijke praktijkruimte in Zevenbergen.

Laten we gewoon eens kennismaken en gaan werken aan jouw werkgeluk. Dat is jouw eerste stap! De rest doen we samen.

Ecoaching Nederland Esmeralda

 • Gratis eBook

  Download nu het gratis eBook met 7 succes strategieën voor je mooiste loopbaan!

 • Youtube kanaal

  De Gelukkige Loopbaan op Youtube. Check de sollicitatie video!

 • Mijn praktijkruimte

 • Wees welkom!

Een makkelijke loopbaan? Echt niet!

Na een loopbaan van 22 jaar binnen diverse functies (op het gebied van communicatie & HR) bij de Rabobank werd ik boventallig. Na het verwerken daarvan heb ik veel geleerd, vooral het vertalen van dromen naar doelen. En deze doelen vertalen naar een plan van aanpak dat leidt naar succes. Deze kennis deel ik nu met mijn klanten: een mooie combinatie van loopbaanadvies, veranderkunde en communicatie. 

Ik ben mijn loopbaan gestart als Verpleegkundige en daarna (helaas afgekeurd vanwege een ernstige rugblessure) omgeschoold naar communicatiespecialist. Na verschillende functies bij o.a. Rabobank en Avans Hogeschool ben ik steeds verder gespecialiseerd in verandercommunicatie. Want het ‘waarom & hoe van veranderen’, zelf regie houden over je leven en het inzetten van communicatie als HSP heeft mijn grote interesse. Als we het dan hebben over zingeving in je werk ligt daar mijn passie.

Opleidingen
Naast mijn persoonlijke- en werkervaring heb ik veel opleidingen gevolgd … ik houd van een leven lang leren :-).

HBO Communicatie, leergang Veranderkunde, Psychologie van Arbeid & Gezondheid, opleidingen op het gebied van arbeidsmarktontwikkelingen en diverse geaccrediteerde coach-opleidingen. Binnen deze coach-opleidingen ben ik getraind in o.a. Voice Dialogue, Focussen, Persoonlijk Leiderschap en Oplossingsgericht Coachen. Ik ben daarna verder gespecialiseerd in online (video)coachen en ben internationaal gecertificeerd eCoach level II. Op het gebied van ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en coaching volg ik nog steeds verschillende trainingen en opleidingen.

Want in deze wereld verandert veel, én snel!

Onlangs afgerond is de leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional, meteen opgevolgd door de leergang Recruitment. Ik ben gecertificeerd CSR®-coach en partner van het CSR-centrum. Met deze opleiding Stress & Burnout preventie ben ik getraind in het begeleiden van professionals bij chronische stress, stressklachten en uitval door burn-out.

En verder nog wat feitjes over mij……

 • Naast ondernemer ben ik getrouwd en een hele trotse moeder van drie kinderen (21, 19 en 16 jaar).
 • Ik ben certified eCoach level II en geregistreerd in het Internationaal eCoach Register.
 • Als associate eCoach ben ik verbonden aan eCoachPro B.V. waar grote landelijke organisaties eCoaches inhuren.
 • Bij Avans Hogeschool ben ik de afgelopen 2 jaar werkzaam geweest als adviseur Verandercommunicatie en adviseerde/begeleide ik directie en medewerkers bij de organisatieontwikkeling. Op dit moment werk ik bij Avans als interim recruiter. Op zoek naar nieuwe collega’s dus!
 • Ik ben lid van de Raad van Toezicht van de BibliotheekVannU.
 • Ik ben vicevoorzitter van de Raad van Advies van woningcorporatie Woonkwartier.
 • Ik ben aangesloten bij NOBCO, de beroepsvereniging van coaches
 • Ik ben aangesloten bij Coachingland.
 • Voor het kennisnetwerk InVerbindingWorks ben ik mee-denker en doener én blog ik regelmatig over zaken die mij bezighouden.
 • En ik vind tegenwoordig (na het overwinnen van mijn vliegangst) reizen en citytrips helemaal top.
 • Wil je weten hoe klanten mijn dienstverlening ervaren? Bekijk dan direct mijn referenties.