www.degelukkigeloopbaan.nl

Help!

  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen?
  • Hoe voorkom ik dat ik uitval?
  • Hoe maak ik mijn kwaliteiten zichtbaar?
  • Hoe zorg ik voor balans in mijn werk?
  • Wat is een verstandige volgende stap in mijn loopbaan? 
  • Hoe stap ik uit die comfortzone?
  • Ik wil wel een stap zetten, maar ik weet niet welke. Wat moet ik doen?

Vaak weet je zelf al wel wat je wilt, maar ben je nog niet helemaal zeker van je aanpak.

Je hoeft het niet alleen te doen!
Leer jezelf kennen door middel van een gevalideerde persoonlijkheids- en talentenassessment en bespreek de uitkomst + volgende stappen met een expert op het gebied van Stress & Burn-out | Loopbaan | Hoogsensitiviteit | Duurzame inzetbaarheid.

Dit is hét moment!
De arbeidsmarkt trekt momenteel in zo’n rap tempo aan, dat er weer volop vacatures zijn.  Ook binnen organisaties komt steeds meer het besef dat ze zuinig moeten zijn op hun eigen talenten. Een belangrijk HR-thema is het voorkomen dat de goede medewerkers vertrekken. Duurzame inzetbaarheid en stresspreventie zijn hot topics binnen bedrijven.

Het is dus nu jouw kans om die volgende stap naar je mooiste loopbaan te zetten! Misschien ben je dit al langer van plan, maar is er toch nog iets dat jou tegenhoudt. Laat mij jou – heel praktisch – verder op weg helpen!

Waarom wachten?
Als je diep van binnen voelt dat je in beweging moet komen, dat je nu niet gelukkig bent op je werk, dat je kansen laat liggen, gun jezelf dan dit kort-online adviestraject. Want door lopen met je wensen, dromen of zelfs dat je met buikpijn naar je werk gaat is zonde. Er is altijd een mogelijkheid om die volgende stap te zetten.

Jouw investering is slechts € 197,- excl BTW *
In een 1-op-1 online adviesgesprek denk ik met je mee, sparren we over je oplossingen en help ik je om een knoop door te hakken.

We starten met het afnemen van een – online – gevalideerde talent & persoonlijkheid-assessment (een test waarbij ook wordt ingesprongen op de veranderende arbeidsmarkt).

In het online adviesgesprek kijken we samen naar jouw mogelijkheden om een volgende stap te zetten naar je mooiste loopbaan. Een praktische check-up door een professionele en neutrale bril. Ik help je met keuzes maken en geef je meteen tips voor het vergroten van je zichtbaarheid. Na onze sessie weet jij precies wat jouw next step is!

Na een maand neem ik via mail contact met je op om te horen wat je hebt gedaan. Dit is je stok achter de deur :-). Waar loop je nog tegen aan, wat heb je als stap gezet, heb je nog concrete vragen? Na ons mailcontact is het kort-online adviestraject afgerond en kan eventueel worden gekozen voor een vervolg traject.

* Prijs inclusief assessment, online adviesgesprek 1 uur en mailcheck-up!

Ja, dit wil ik!

De Gelukkige Loopbaan

Ik maak werk van jouw mooiste loopbaan!

degelukkigeloopbaan

Esmeralda is een inspirerende gesprekspartner die je aan het denken zet

Past wat ik wil, eigenlijk wel bij mij? Met die vraag liep ik al een tijdje rond, toen ik Esmeralda ontmoette. Op dat moment was er meteen een klik. En dat heeft me doen besluiten om met deze vraag bij haar aan te kloppen. Want jezelf goed kennen is een voorwaarde om je verder te ontwikkelen in de richting die bij je past. Dus koos ik ervoor om een persoonlijkheids- en talentenassessment bij Esmeralda te doen. Wat een eye-opener was dat. De test bevestigde wat ik eigenlijk van mezelf wel wist. Het was heel duidelijk wat mijn kwaliteiten en talenten zijn. Samen hebben we de resultaten en mogelijkheden doorgesproken. Esmeralda is een fijne, inspirerende gesprekspartner. Ze is eerlijk, voelt je goed aan en zet je aan het denken. Ik weet nu hoe ik mezelf verder wil en ga ontwikkelen. Esmeralda heeft me daarbij écht een dienst bewezen. Wil jij ook gelukkig zijn in je loopbaan, dan raad ik haar beslist aan.

Emi Salas, Rabobank