Maak werk van jouw loopbaan!

Leuker, anders, meer uitdaging… ben je gegroeid en wil je nu meer uit je loopbaan halen?

Leuker werk, meer verantwoordelijkheid, meer uitdaging, een hoger salaris, meer status, leidinggeven, jezelf ontwikkelen.
Het geheim van een geslaagde carrière? Ken je kwaliteiten, weet wat je wilt en ga ervoor!

Laat het aan je leidinggevende, de arbeidsmarkt en de wereld weten. Straal uit dat jij de beste bent!

Als jij een andere richting op wilt met je loopbaan, helpt het om te weten wat je wilt en wat je kunt. Wat is je doel? En hoe kom je daar? Wat heb je daarvoor nodig? Al deze inzichten helpen om ervoor te zorgen dat je aan het stuur van je loopbaan staat.

Ik help bij het zien van (nieuwe) kansen. Dit combineer ik met mijn praktische kennis over communicatie (hoe maak je jezelf zichtbaar) en met ervaring in coaching (hoe krijg ik mijn doel helder en wat zijn de stappen die ik moet zetten).

We gaan samen concreet aan de slag met de vertaling van je nieuwe loopbaan en je Personal Branding!

ecoaching e-coaching

De Gelukkige Loopbaan

Ik maak werk van jouw mooiste loopbaan!

Ik wil meer weten!

Lees hier over de werkwijze van de Gelukkige Loopbaan, inclusief instrumenten en methoden.

Stress & Burn-out | Loopbaan | Hoogsensitiviteit

Ja, dit wil ik!