Alle aandacht voor jouw mooiste loopbaan!

Wat kan ik als gecertificeerd eCoach voor jou betekenen?

Haal je geen energie meer uit je werk? Wil je iets anders doen, maar weet je niet hoe?

Ik help je verder op je ontdekkingsreis.

Je bent een professional, middenin je carrière. Je wilt meer uit je loopbaan halen, maar je weet niet hoe. Een baan die je uitdaagt, voldoening en energie geeft. Misschien is je organisatie aan het veranderen of reorganiseren en past je oude functie niet meer bij je. Hoe dan ook, je wilt of moet iets veranderen. Je kent je talenten, maar die vragen je ook om ze zichtbaar te maken. Soms je grenzen op te zoeken en uit te dagen.  Durf en kun je dat ook?

Alle ballen de lucht in houden, werk erbij krijgen en geen nee zeggen, er zelf gewoon nog een schepje bovenop doen…. Want als je wat harder werkt, dan lukt het wel. Als je in de spiegel kijkt, zie je een vermoeid en bezorgd gezicht. Heel eerlijk? Het lukt niet meer. Maar dat ga je zomaar niet toegeven, want dat voelt als falen. En dus ga je door, met een smile op je gezicht. Want “ze zouden eens zien hoe het écht met je gaat”, wat moet je dan?

Dat het zo niet langer kan, weet je vaak diep van binnen zelf als de beste. Maar hoe los je dit op? Misschien heb je al heel wat boeken gelezen en ben je aan het zoeken op internet. Je weet waarschijnlijk wat je wilt (gelukkig zijn), maar nog niet hoe je dat kunt bereiken. Je voelt dat je vastzit, dat je er niet uitkomt. En dat kost je energie. Hoe breek je hieruit en hoe haal je het beste uit jezelf naar voren?

Je loopbaan veranderen en zelf de regie houden!

Door keuzes te maken en er nu echt aan te gaan werken. Een droom blijft een droom als je er niet mee aan de slag gaat! Die mooie loopbaan bestaat en jij gaat die vinden!  Dat hoef je niet alleen te doen. We doen het samen! Zet mij in als jouw loopbaandeskundige & communicatiecoach. Voor je zichtbaarheid, om je uit te dagen in kansen te denken, en om je te helpen bij die spannende stappen nét buiten die veilige en bekende manier.

Let op! Als je met mij aan de slag gaat, gaan we er niet zomaar vanuit dat je werk moet zoeken bij een andere werkgever. Ik ben er voorstander van om eerst eens te kijken wat er binnen je huidige functie en/of organisatie mogelijk is. Vaak kun je met een paar ‘simpele’ aanpassingen al een wereld van verschil ervaren. Het hoeft niet altijd moeilijker, zwaarder of op de ladder omhoog. Een loopbaan waarin jij jezelf bent en van maandag t/m vrijdag met een goed gevoel naar toe gaat. Dat is mijn missie!

En daaraan werken kan helemaal op jouw manier, waar en wanneer je wilt via online coaching. Hoe heerlijk is dat? Vanaf je eigen bank werken aan je toekomst en jouw werkgeluk!

Stress of burnoutklachten

Ook op die momenten dat je voelt dat het even niet zo lekker loopt in je werk is het belangrijk om in actie te komen. Veel mensen gaan juist dan door op wilskracht en zetten een tandje extra bij. Dit gaat een tijdje goed, totdat je lijf signalen af gaat geven. Je krijgt fysieke en mentale klachten, en veranderingen in emotie of gedrag. Ga je dan nog langer over je grenzen heen dan heb je kans om burn-out te raken, ofwel opgebrand. Wees op tijd eerlijk tegen jezelf en vraag om begeleiding om hieruit te komen. Ik kan je als burnoutcoach helpen om weer beter in je vel te zitten!

Je kunt bij mij terecht voor 1 op 1 adviestrajecten, persoonlijke trainingen of een korte online Skype-adviessessie. Wil je weten wat voor jouw situatie het beste past? Vraag dan nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

De Gelukkige Loopbaan

Alle aandacht voor jouw mooiste loopbaan!